مسیر مدیریت

کانال ارتباطی دانشجویان و فارغ التحصیلان کارشناسی ،کارشناسی ارشد و دکتری رشته مدیریت

مسیر مدیریت

کانال ارتباطی دانشجویان و فارغ التحصیلان کارشناسی ،کارشناسی ارشد و دکتری رشته مدیریت

مسیر مدیریت

هدف از ایجاد این وبلاگ فراهم کردن یک پل ارتباطی جهت حل مشکلات علمی و در نهایت ارتقا دانش همه علاقه مندان به رشته مدیریت در سراسر کشور است .

طبیعی است که این وبلاگ تجربه ای منحصر به فردی نیست اما با همکاری همه رفقا سعی کرده ایم خدمات خوبی را جهت پر بار شدن فضای علمی کشور در رشته مدیریت خلق و ایجاد کنیم و به غنی تر شدن فضای مجازی کشورمان در حوزه دانش مدیریت کمک کنیم و در این راه خود را نیازمند راهنمایی های و ارشادات همه اساتید و دانشجویان و علاقه مندان به رشته مدیریت می دانیم.

همه مخاطبین این وبلاگ می توانند اگر مطلب مفیدی در حوزه تخصصی مدیریت ، خاصه تکنیک های مدیریتی در اختیار دارند با ما به اشتراک بگذارند و به هم افزایی دانش از این طریق کمک نمایند.
ایمیل ما : imshu92@gmail.com

پروپوزال یا طرح‌نامه، فرم اولیه‌ای است که برای انجام پروژه پایان‌نامه، قبل از هر چیز، باید آن را بنویسیم. بعد از تصویب و تایید پروپوزال در گروه، می‌توانیم کار تحقیق و نگارش پایان‌نامه‌مان را آغاز کنیم. احتمالا تعدادی از ما در ترم تحصیلی جدید، مشمول پروپوزال‌نویسی می‌شویم و باید تا تاریخ معینی، پروپوزال خود را به گروه تحویل دهیم. چند نکته‌ای که در جریان نگارش پروپوزال، لازم است به آنها دقت داشته باشیم در ادامه خواهد آمد:

 

-ممکن است به دلایلی، پروپوزال را چندان جدی نگیریم و با آن، مانند پدیده فرمالیته‌ای برخورد کنیم که باید مشخصاتی را داشته باشد تا بتواند در گروه، تصویب شود. اما بهتر است به جای داشتن چنین نگاهی، پروپوزال را به صورت جدی، مقدمه‌ی پروژه پایان‌نامه بدانیم. داشتن چنین نگاهی باعث می‌شود در تمام مراحل انجام پروپوزال، بادقت‌تر و محققانه‌تر عمل کنیم.

 

-هر چه بیشتر برای پروپوزال‌مان، تحقیق کرده باشیم و هر قدر بیشتر کتابها و منابع مربوطه را از نظر گذارنده باشیم، پروپوزال باکیفیت‌تر و بهتری خواهیم داشت. این، نکته مهمی است که سعی کنیم در انجام هر کاری، هر چند کوچک، کمال دقت، جدیت و تعهد را برای درست انجام شدن آن به کار ببندیم. در مورد پروپوزال هم ممکن است زیاد شنیده باشیم که پروپوزال، اهمیت خاصی ندارد و یا امری کاملا صوری و غیر جدی است، اما بدون توجه به این اظهارات، خوب است برای نگارش آن، تحقیق همه جانبه‌ای را به عمل آوریم.

 

- پروپوزال، یک خلاصه‌ و فشرده از روند کار تحقیقی و پایان‌نامه‌ای است که می‌خواهیم در نهایت از آن، دفاع کنیم. پس درمورد انتخاب عنوان، فرضیات تحقیق و سوالاتی که واقعا رسیدن به جواب آنها، برایمان جذابیت دارد، نتیجه‌گیری احتمالی، منابعی که استفاده خواهیم کرد و... خوب بیندیشیم و صرفا به فکر پر کردن بندهای پروپوزال نباشیم.

 

-یکی از رموز موفقیت در پایان‌نامه‌نویسی، مشورت با افراد آگاه و اساتید صاحبنظر است. اگر قدم به قدم با این گونه افراد، مشورت کنیم، کمتر احتمال دارد دچار اشتباهات و خطاهای پژوهشی شویم و سریعتر و بهتر به نتیجه خواهیم رسید. در جریان نوشتن پروپوزال هم، حتما با استادان راهنما و مشاور، و سایر اساتید صاحب‌نظر، مشورت کنیم و نظرات آنها را در کار، لحاظ کنیم.

 

-بسیاری از ما، به دلیل اینکه ددلاینی را برای انجام دادن پروپوزال، برای خودمان در نظر نگرفته‌ایم، موفق نمی‌شویم در زمان معین شده، آن را به گروه ارائه دهیم و درنتیجه بخش مهمی از وقتمان به همین دلیل هدر می‌رود و حتی گاهی یک ترم کامل نیز می‌گذرد در حالی که هنوز از پروپوزال‌مان دفاع نکرده‌ایم. پس برای نگارش پروپوزال هم مثل هر مساله دیگری، یک بازه زمانی معین را درنظر بگیریم و سعی کنیم ددلاین مشخصی را برای به پایان رساندن آن داشته باشیم تا در موعد مقرر، پروپوزال‌مان آماده تحویل به گروه و دانشکده باشد. این، یک تمرین خوب است برای اینکه در جریان نوشتن پایان‌نامه هم بتوانیم وقتمان را به درستی مدیریت کنیم و همه کارها را سر موعد مقرر خود به اتمام برسانیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی